«Ο ΠΑΟΚ μας ενώνει, είναι η οικογένειά μας, δεν είναι απλά μια ομάδα»

Από metrosport.gr: Δύο φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά μίλησαν στο Metropolis 95,5 για τα συναισθήματα που τρέφουν για την αγαπημένη τους ομάδα
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ μας ενώνει, είναι η οικογένειά μας, δεν είναι απλά μια ομάδα»

Δύο ξενιτεμένοι ΠΑΟΚτσήδες, ο πρόεδρος του συνδέσμου Ροστόφ, Κώστας Μουρατίδης, και ο ομόλογός του του συνδέσμου του Ανόβερο, Χρήστος Τσίκος, μίλησαν για όσα πρεσβεύει για τους Ελληνες του εξωτερικού ο Δικέφαλος.

Ο Κώστας Μουρατίδης ανέφερε συγκεκριμένα στην ειδική ζώνη του Metropolis 95.5 για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ για εμάς δεν είναι απλά μια ομάδα. Είναι ένας σύλλογος που ενώνει τους Ελληνες της Ρωσίας με τους Ελληνες της Ελλάδας. Είμαστε εδώ περίπου 50 άτομα που μαζευόμαστε σε ένα μπαράκι και παρακολουθούμε τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Μας υποστηρίζει ο Γιώργος Σαββίδης».

Ο πρόεδρος του συνδέσμου του Ανόβερο, Χρήστος Τσίκος, επεσήμανε: «Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι οικογένεια που είναι μαζί και στις χαρές και στις λύπες. Οι παλαιότερες γενιές που ξενιτεύτηκαν ενώνονται με τις νέες μέσω του ΠΑΟΚ.

Κορυφαίες στιγμές θα έλεγα ότι είναι οι προκρίσεις με την Φενέρ και την Τότεναμ. Στην Αγγλία είχα πάει, με την Φενέρ είχα έρθει μόνο στην Τούμπα. Ανατριχιάζαμε, όμως, με όσα μας έλεγαν όσοι ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη. Στην Γερμανία υπάρχουν 11 αναγνωρισμένοι από το γερμανικό κράτος σύνδεσμοι. Δίνουμε αναφορά για το ποιοι διοικούν. Το σύνθημα που μας εκφράζει είναι το "εμείς μαζί για μια ζωή».

Διαβάστε ακόμη...