Οικογενειακώς στην Κρήτη ο Βίτορ όντας τιμωρημένος!

Από metrosport.gr: Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν μπορεί σήμερα να αγωνιστεί στα Περιβόλια λόγω τιμωρίας και κατέβηκε στην Κρήτη οικογενειακώς
Πηγή: metrosport.gr
Οικογενειακώς στην Κρήτη ο Βίτορ όντας τιμωρημένος!

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είναι τιμωρημένος ο Μιγκέλ Βίτορ ταξίδεψε με την οικογένειά του στην Κρήτη για να περάσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά και να παρακολουθήσει τον σημερινό αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μαζί με τις δύο κόρες του και την σύζυγό του, Τάνια, κατέλυσαν στο Elounda Beach Hotel και, μάλιστα, ο Βίτορ έκανε με τα παιδιά του και μπάνιο στην θάλασσα, μπαίνοντας για τα καλά σε καλοκαιρινό κλίμα.

Ο Βίτορ θα είναι ξανά διαθέσιμος στα παιχνίδια των πλέι οφ, αφού, θυμίζουμε, είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Στο μίνι πρωτάθλημα, άλλωστε, ο Ιβιτς αναμένεται να ποντάρει αρκετά στον 27χρονο στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και ακόμη δεν έχει ανανεωθεί. Σήμερα το κενό του θα καλύψει εκτός απροόπτου ο Στέλιος Μαλεζάς.

Διαβάστε ακόμη...