Στο μικροσκόπιο ο Μαρβέλ Χάρις για Σταυρόπουλο

Από basketplus.gr: Με γεμάτη ατζέντα θα αναχωρήσει το Σάββατο 9 Απριλίου για τις ΗΠΑ ο Νίκος Σταυρόπουλος. Έχει δημιουργήσει με πολύ δουλειά την δική του λίστα για να είναι έτοιμος στο σκάουτινγκ και στις επαφές που αναμένεται να κάνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Πηγή: basketplus.gr
Στο μικροσκόπιο ο Μαρβέλ Χάρις για Σταυρόπουλο

Με πρώτη στάση τα πανεπιστήμια του Τζόρτζταουν και του Ουάσιγκτον όοπου φίλοι του προπονητές, γνώστες του κολεγιακού μπάσκετ θα τον ενημερώσουν για άγνωστες λεπτομέρειες που θα αφορούν παίκτες. Στο Πόρτσμουθ ο G.M του ΠΑΟΚ θα συναντηθεί με Αμερικανούς ατζλέντηδες που είδε και τις άλλες τρεις φορές στο ίδιο καμπ, ενώ θα παρακολουθήσει και την ομιλία του παλαίμαχου ΝΒΑερ Τέρι Πόρτερ.

Μεταξύ των πολλών παικτών που θα δει στα παιχνίδια ο Σταυρόπουλος είναι και Μαρβέλ Χάρις, ο 23χρονος γκαρντ (1.93) του Φρέσνο Στέιτ που είχε φέτος 20.7 πόντους, 4.4 ασσίστ, 4.6 ριμπάουντ, 2.1 κλεψ/ίματα και 2.2 λάθη σε 37΄ μέσο όρο. Την σεζόν 2014-15 είχε ρεκόρ καριέρας με 40 πόντους σε ένα ματς στις 10/1/2015 κόντρα στο Νεβάδα. Και δεν υπολογίζεται στην πρώτη 60άδα του καλοκαιρινού ντραφτ... Μάλιστα με 2031 πόντους κατέριψε το ρεκόρ σκοραρίσματος του κολεγίου που κρατούσε από τη 4ετία 1998-2002 ο Μέλβιν Έλι.

Παράλληλα στο Πόρτσμουθ ο Σταυρόπουλος θα δει και τον Τζέιμς Φαρ (24) ένα 4άρι (δεν σουτάρει τρίποντα) στα 2.07 που τελείωσε φέτος από το Εζέβιερ με 10.7 πόντους και 7.8 ριμπάουντ σε 21΄ συμμετοχής με φετινά ρεκόρ καριέρας τους 24 πόντους και τα 19 ριμπάουντ. Η θέση όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα, χωρις αυτό να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αναζητήσει Αμερικανούς σε κάθε ρόλο.

Διαβάστε ακόμη...