Ο Γκας Πογιέτ, η διάψευση και το πρόσφατο καλοκαίρι

Από metrosport.gr; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να διαψεύσει με τον πιο απόλυτο τρόπο τα δημοσιεύματα που την θέλουν να εξετάζει την περίπτωση του προπονητή της ΑΕΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Γκας Πογιέτ, η διάψευση και το πρόσφατο καλοκαίρι

Οι άνθρωποι της υποστηρίζουν ότι δεν είναι στις πρακτικές της ομάδας να συζητά με προπονητές που δουλεύουν σε άλλες ομάδες. Εδώ φυσικά υπάρχει και η άλλη παράμετρος και έχει να κάνει με το ότι ο συγκεκριμένος προπονητής σε λίγες εβδομάδες θα έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Υπάρχουν παραδείγματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που όχι μόνο έχουν συμφωνήσει αλλά και έχουν ανακοινώσει συμφωνίες με άλλους προπονητές. Για παράδειγμα η Μάντσεστερ Σίτυ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γκουραρδιόλα έτσι δεν είναι; Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μου. Εγώ να δεχθώ τη διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αλλά είναι δεδομένο ότι ο Πογιέτ αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Το ζήτημα είναι γιατί δεν τους άρεσε στο πρόσφατο καλοκαίρι. Όταν - αποδεδειγμένα- είχε προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ –πριν αναλάβει ο Άρνεσεν- από τον Πάμπλο Γκαρσία που τον γνωρίζει πολύ καλά αλλά είχε απορριφθεί. Άλλωστε -χωρίς να τον κατονομάσει- ο ίδιος ο Πάμπλο είχε αποκαλύψει ότι η πρόταση του είχε απορριφθεί το καλοκαίρι και στην ΠΑΕ δεν μπήκαν στη διαδικασία να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό που τους είχε πει.

Ο Πογιέτ δηλαδή τώρα αρέσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί έχει οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; Και δεν ήταν καλός το περασμένο καλοκαίρι επειδή πολύ απλά δεν ήταν πρόταση του τότε τεχνικού διευθυντή; Το συγκεκριμένο θέμα είναι άλλη μια απόδειξη για τα πολλά "κενά" που υπάρχουν στην λειτουργία της ομάδας αλλά και στην λογική των επιλογών της.

Ο Πογιέτ τώρα έγινε καλός, ο Χατζηισαϊας έπρεπε να παίξει στον Πανιώνιο καλά ματς για να γίνει μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, το ίδιο και ο Μπακασέτας όπως και τόσοι άλλοι παίκτες που όταν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να τους αποκτήσει με λιγότερα χρήματα δεν φρόντισε να το κάνει και αναγκάζεται τώρα ο Σαββίδης να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Διαβάστε ακόμη...