Η κρίσιμη «μάχη» του ΠΑΟΚ στην πειθαρχική της ΕΠΟ για την έφεση

Aπό metrosport.gr: Σήμερα η μεγάλη νομική «μάχη» της ΠΑΕ για την μείωση της ποινής που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο για τα γεγονότα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
Πηγή: metrosport.gr
Η κρίσιμη «μάχη» του ΠΑΟΚ στην πειθαρχική της ΕΠΟ για την έφεση

Σήμερα στις 16.30 θα κριθεί εάν θα μειωθεί η τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι νομικοί του Δικεφάλου κ.κ. Μαυρομάτης και Μπίρδας θα είναι παρόντες στην διαδικασία, «εξοπλισμένοι» με τα νομικά επιχειρήματα που θα παραθέσουν για να πείσουν την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να «ρίξει» την άδικη ποινή που επιβλήθηκε πρωτόδικα στον ΠΑΟΚ, κυρίως, με την αφαίρεση των πέντε βαθμών.

Επειδή υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα από τα προηγούμενα χρόνια, από δύο περιπτώσεις της ΑΕΚ και δύο του Παναθηναϊκού, όπου οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και μία από τα επεισόδια στο Περιστέρι τώρα τελευταία, όπου τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών, ο ΠΑΟΚ θα επικαλεστεί αυτές τις αποφάσεις για να ζητήσει την μείωση της ποινής από τους μείον πέντε στους μείον τρεις. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα ζητήσουν την σωστή ερμηνεία των κανονισμών για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παράλληλα, οι κ.κ. Μαυρομάτης και Μπίρδας ευελπιστούν ότι θα μειωθεί και η τιμωρία των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, σε δύο. Σήμερα, εξάλλου, θα εκδικαστεί και η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ κατά της απόφασης για δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από τα παιχνίδια Κυπέλλου με την Καλλονή και τον Πανιώνιο, εκεί όπου είχαν ανάψει συνολικά τέσσερις πυρσοί!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά την σημερινή μέρα θα γνωρίζουν με ποιες συνθήκες θα μπουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν στα δύο τελευταία ματς, κόντρα σε Λεβαδειακό και Πλατανιά. Οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο ή τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη...