«Κλεισμένος» από τον ΠΑΟΚ ο Τάσος Μπακασέτας, αρκεί…

Από metrosport.gr: Από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται η ολοκλήρωση της απόκτησης του μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου το προσεχές καλοκαίρι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.
Πηγή: metrosport.gr
«Κλεισμένος» από τον ΠΑΟΚ ο Τάσος Μπακασέτας, αρκεί…

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου που ήταν ο καλύτερος παίκτης της προχθεσινής αναμέτρησης, ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η Μetrosport, ο Μπακασέτας είχε βρεθεί μία «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, όμως τότε δεν είχαν επισπευστεί οι διαδικασίες για να έρθει στην Τούμπα.

Η νέα πληροφορία που παραθέτει στη σημερινή Metrosport και προέρχεται από ανθρώπους που έχουν χειριστεί την υπόθεση, είναι πως η διοίκηση του Πανιωνίου έχει συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για τον παίκτη. Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης για την ακρίβεια είχε συναντηθεί με εκπροσώπους του Πανιωνίου, είχε ακούσει τις οικονομικές απαιτήσεις τους για να παραχωρηθεί ο παίκτης και ήταν θετικός στην απόκτηση του παίκτη.

Οι ίδιες «πηγές» (προς το παρών σεβόμενοι και την ιδιαιτερότητα των περιστάσεων δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα του εκπροσώπου που ήταν απόλυτος στην πληροφορία που μας έδωσε) μας είπαν: «Ο Σαββίδης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Πανιωνίου, συμφώνησε προφορικά για την απόκτηση του Μπακασέτα. Όμως αυτό που περιμένουμε, είναι η ενεργοποίηση αυτής της προφορικής συμφωνίας. Αυτό μπορεί να γίνει σε νέο ραντεβού με το οικονομικό να τίθεται σε άμεση προτεραιότητα για να κλειδώσει η μετακίνηση».

Είναι σαφές πως εφόσον ο Σαββίδης δώσει την εντολή, άμεσα, τότε η υπόθεση θα προχωρήσει. Από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται η ολοκλήρωση της απόκτησης του Μπακασέτα και από την τελική απόφαση που θα λάβει ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...