«Ο Ίβιτς θα κάνει καλή ομάδα αν τον εμπιστευτεί ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο Κώστας Παναγιωτούδης μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πορεία της ΑΠΕΛ, τον Ίβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Ίβιτς θα κάνει καλή ομάδα αν τον εμπιστευτεί ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παναγιωτούδη:

Για την πορεία της ΑΠΕ Λαγκαδά: «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία αυτόν τον μήνα. Έχουμε συνεχόμενες νίκες και προσπαθούμε να σωθούμε και βαθμολογικά. Θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Στον πρώτο γύρο δεν πηγαίναμε τόσο καλά. Με την αλλαγή προπονητή και διοίκησης γίναμε περισσότερο ομάδα και πήραμε πάρα πολλούς βαθμούς. Τώρα είναι στο χέρι μας. Όλα εξαρτώνται από εμάς με αυτήν την πορεία που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια».

Για το αν είναι δύσκολο από τη Σούπερ Λιγκ να πας στη Γ' Εθνική:«Δύσκολα ήταν πιο πολύ από θέμα ψυχολογίας. Όταν κατεβαίνεις επίπεδο δεν πρέπει να πέφτεις ψυχολογικά. Είναι καλά για μένα γιατί αγωνίζομαι. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να σωθεί και θέλω να γυρίσω το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Το σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίρνει παιχνίδια για να βελτιώνεται ατομικά, αλλά να αποκτά και εμπειρίες».

Για τον Ίβιτς: «Έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες. Έχω κάνει και προπονήσεις στη δεύτερη ομάδα. Είναι πολύ καλός προπονητής και έχει αλλάξει την ψυχολογία στην ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν και καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Όταν παίζαμε μαζί είχε ηγετικές ικανότητες. Έκατσε κάποια χρόνια στη δεύτερη ομάδα και πήρε το πρωτάθλημα. Αν τον εμπιστευτεί η ομάδα θα φτιάξει ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο».

Για το Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι πολύ φορμαρισμένος ο Πανιώνιος. Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον πολύ καλά ψυχολογικά. Θα είναι όμορφο παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το ότι ο Πανιώνιος βασίζεται σε Έλληνες παίκτες και κάνει πολύ καλή πορεία: «Είναι σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα που οι ομάδες πλέον βασίζονται και σε Έλληνες. Στον Πανιώνιο γίνεται γιατί δεν έχει και την οικονομική ευχέρεια. Δεν φανταζόταν κανείς ότι θα πάει ψηλά ο Πανιώνιος».

Για το αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι: «Κάθε χρόνο πιστεύω ότι με τους δανεισμούς γεμίζω εμπειρίες. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε μετά τι θα γίνει».

Διαβάστε ακόμη...