«Δεν μετάνιωσα για το όχι στον ΠΑΟΚ»

Από gazzetta.gr: Το περασμένο καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά ο Αρτιόμς Ρούντνεβς προτίμησε να παραμείνει στο Αμβούργο και να ψάξει μια «δεύτερη ευκαιρία».
Πηγή: gazzetta.gr
«Δεν μετάνιωσα για το όχι στον ΠΑΟΚ»

Ο Λετονός επιθετικός βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε, καθώς από τις 22 Ιανουαρίου και μετά, μετρά 10 συμμετοχές και 2 γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι και κάποιες φορές ίσως να σκέφτηκε ότι έκανε λάθος που είπε «όχι» στον Φρανκ Αρνεσεν και στον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος επιμένει ότι η οικογένεια του ήταν ο βασικός λόγος της άρνησης. Ο Ρούντνεβς είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για 24 ώρες μαζί με την σύζυγό του και στην συνέχεια, αν και γνώριζε ότι ο Μπρούνο Λαμπαντία δεν τον είχε στα πλάνα της ομάδας, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του «Δικεφάλου.

«Δεν έχω μετανιώσει που είπα όχι στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Όπως όλοι γνωρίζουν έπρεπε να λάβω υπόψη και τις συνθήκες ζωής για την οικογένεια μου», απάντησε ο Λετονός διεθνής επιθετικός του Αμβούργου, μετά το τέλος του αγώνα με το Γιβραλτάρ (5-0).

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρούντνεβς ήξερε ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο γι' αυτό και επέμενε να μείνει στο Αμβούργο. Τώρα, όμως, η συνεργασία με την ομάδα ολοκληρώνεται και ούτε ο ίδιος γνωρίζει αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιο του.

 

Διαβάστε ακόμη...