Οι αριθμοί Τρίκαλα - ΠΑΟΚ

Aπό esake.gr: Τον ΠΑΟΚ ανέδειξαν νικητή οι τέσσερις από τους πέντε με τα Τρίκαλα BC Aries αλλά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στη θεσσαλική πόλη και ως προς την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Πηγή: esake.gr
Οι αριθμοί Τρίκαλα - ΠΑΟΚ

Σε εκείνο της περιόδου 2013-2014, το αμερικανικό δίδυμο των Γιούιν και Γκρέιτζερ οδήγησε τους Θεσσαλούς στη νίκη με 87-76. Ο πρώτος είχε 22 και ο δεύτερος 21 πόντους ενώ για τον ΠΑΟΚ 17 είχε ο Μαργαρίτης και 13 ο Χαραλαμπίδης.

Ο «Δικέφαλος» πήρε τη ρεβάνς στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι επικρατώντας με 81-79. Κορυφαίος του ήταν ο Λάνγκφορντ με 16 πόντους και εννιά ριμπάουντ ενώ 12 είχε ο Κάρτερ. Από την πλευρά των γηπεδούχων 17 είχε ο Χάρις και 15 με 5/6 τρίποντα και 11 ριμπάουντ ο Τσούπκοβιτς. Ένα τρίποντο του Μαρκ Κάρτερ στα 28΄΄ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με 80-79, ακολούθησε άστοχη βολή των γηπεδούχων και ο Σαλούστρος με μία βολή «έγραψε» το τελικό σκορ.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES

*Με δύο αμυντικά ριμπάουντ ο Όβι Σόκο θα φτάσει τα 100.

*Ο Βρετανός φόργουορντ χρειάζεται δύο κοψίματα για να φτάσει τον Κένεθ Κάντζι (2014-2015) στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας της θεσσαλικής ομάδας.

*Αμφίβολος χαρακτηρίζεται ο Γιώργος Τσιάρας αλλά εφόσον αγωνιστεί θα φτάσει τις 273 συμμετοχές στην κατηγορία για να «πιάσει» στην 56η θέση της ιστορίας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ τον Γιώργο Αποστολίδη.

ΠΑΟΚ

*Με έξι αμυντικά ριμπάουντ ο Κώστας Βασιλειάδης θα γίνει ο 2ος της λίστας των παικτών του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο διεθνής φόργουορντ έχει 482 και μπροστά του με 487 βρίσκεται ο Ζόραν Σάβιτς. Ο Γιάννης Γιαννούλης που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας δεν απειλείται επί του παρόντος, έχοντας 567.

*Ένα κλέψιμο θα είναι αρκετό για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ώστε να φτάσει τα 133 με τον ΠΑΟΚ και να ξεπεράσει τον Γιάννη Γιαννούλη, μένοντας 4ος στη σχετική λίστα.

*Με πέντε ριμπάουντ ο Νίκολα Μάρκοβιτς θα φτάσει τα 500 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...