Στις ΗΠΑ για παίκτες

Απο inpaok.gr Ο Νίκος Σταυρόποπουλος αναχωρίς για τις ΗΠΑ ώστε να δει από κοντά τους συμμετέχοντες στο τουρνουά Portsmouth Invitational και δεν αποκλείεται αν βρει κάτι που θα του προσελκύσει το ενδιαφέρον να αποκτηθεί από τον Δικέφαλο μακροπρόθεσμα.
Πηγή: inpaok.gr
Στις ΗΠΑ για παίκτες

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου παρακολουθεί κάθε χρόνο το συγκεκριμένο τουρνουά και ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει καλαθοσφαιριστές από αυτό.

Σε αυτό το τουρνουά που διεξάγεται φέτος στις 13-16 Απριλίου, γίνονται επαφές επίπεδου ενώ άνθρωποι από όλο τον κόσμο παρακολουθούν τους 64 από τους καλύτερους απόφοιτους των αμερικάνικων πανεπιστημίων σε 12 συνολικά αγώνες. Είναι ένα φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία των ντράφτ.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο ΠΑΟΚ και ο Νίκος Σταυρόπουλος θα παρακολουθήσει από κοντά το Portsmouth Invitational Tournament ενώ δεν αποκλείεται να έχει και άλλες συναντήσεις και επαφές με Πανεπιστήμια όπως πέρσι όταν και επισκέφθηκε το Georgetown, στο οποίο διατηρεί επαφές με ανθρώπους του μπάσκετ.

Το 2013 στο PIT συμμετείχε και ο νεοαποκτηθείς Κλιθ Κλάντον χωρίς ωστόσο να βρει συμβόλαιο στο NBA.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα μεταβεί στις ΗΠΑ στις 9 Απριλίου με πρώτο προορισμό την Washington και στη συνέχεια θα βρεθεί στο Norfolk της Virginia, όπου εκεί θα διεξαχθεί το Portsmouth Invitational Tournament

Διαβάστε ακόμη...