Θύματα θλάσεων - υγιείς: 16-7!

Από sdna.gr: Ο Γιάννης Μυστακίδης υπέστη θλάση για πρώτη φορά στην καριέρα του και έγινε ο 16ος διαφορετικός παίκτης του ΠΑΟΚ που παθαίνει φέτος μυϊκό τραυματισμό, αφήνοντας μόνο 7 συμπαίκτες του στην λίστα των «σιδερένιων».
Πηγή: sdna.gr
Θύματα θλάσεων - υγιείς: 16-7!

Έχει πάψει καν να έχει πλάκα. Έχει χαθεί το μέτρημα. Αν δεν έχει γίνει κάποιο σοβαρό λάθος, η θλάση 2ου βαθμού που υπέστη ο Γιάννης Μυστακίδης στον αριστερό δικέφαλο στο παιχνίδι με την Καλλονή ήταν η 32η για φέτος στον ΠΑΟΚ!

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που παθαίνει τόσο σοβαρό μυϊκό τραυματισμό, άλλο ένα δείγμα ότι στον φετινό Δικέφαλο, ακόμα και τα σίδερα λυγίζουν!

Σε όλες τις κανονικές ομάδες του κόσμου, οι εξαιρέσεις δεν είναι οι παίκτες που μένουν υγιείς, αλλά αυτοί που τραυματίζονται, όμως στον φετινό ΠΑΟΚ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Ο Μυστακίδης έγινε ο 16ος διαφορετικός παίκτης του φετινού ρόστερ, ο οποίος πέφτει θύμα θλάσης (!), αφού πριν από αυτόν είχαν προηγηθεί χρονικά οι: Ροντρίγκες, Χαρισης, Λέοβατς, Κίτσιου, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Ζάιρο, Γλύκος, Τσίμιροτ, Πέλκας, Κωνσταντινίδης, Μιγκέλ Βίτορ, Αθανασιάδης, Χατζιησαΐας, Κοροβέσης!

Το ερώτημα πια είναι πόσοι την έχουν γλιτώσει φέτος από μυϊκούς τραυματισμούς και αυτοί είναι πια ελάχιστοι. Οι μόνοι που την έχουν γλιτώσει, οι «επιζήσαντες» είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και είναι οι: Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μαλεζάς, Κάτσε, Σάμπο και Μακ.

Ο αριθμός γίνεται ελαφρώς μεγαλύτερος αν προσθέσει κανείς τους τερματοφύλακες Όλσεν (έφυγε τον Ιανουάριο) και Βελλίδη (ήρθε τον Ιανουάριο), ενώ στην λίστα δεν υπολογίζονται οι «μικροί»: Μελίσσας, Σαββίδης, Αντώνης, Πόζογλου, Κάκκο που έχουν παίξει ελάχιστα.

Με άλλα λόγια το σκορ ανάμεσα στα θύματα θλάσεων και τους υγιείς έχει φτάσει στο απίστευτο 16-7, κάτι που σίγουρα δεν έχει προηγούμενο σε οποιαδήποτε αθλητική ομάδα του πλανήτη!

Διαβάστε ακόμη...