Το 50-50 τον έστειλε στα κάτεργα της Α’ ΕΠΣ Αθηνών!

Από sdna.gr: Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος βρέθηκε από τα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ.. στα κατσάβραχα του τοπικού πρωταθλήματος, πληρώνοντας τον παραπεμπτικό βαθμό του παρατηρητή Κύρκου, και το SDNA ήταν εκεί για να σας μεταφέρει όσα έγιναν.
Πηγή: sdna.gr
Το 50-50 τον έστειλε στα κάτεργα της Α’ ΕΠΣ Αθηνών!

 Είναι δεδομένο ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο το 50-50 τιμωρείται πολύ αυστηρά. Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, που βρήκε την Ένωση νικήτρια με 1-0 πλήρωσε ακριβά το ότι σφύριξε ό,τι είδε.

Έτσι λοιπόν, η ΚΕΔ συνεχίζοντας το θέατρο του παραλόγου, έστειλε έναν διαιτητή που είχε επιλεγεί για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, έναν μήνα μετά, να σφυρίξει τον αγώνα ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης-Πεύκη για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Αθηνών. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός οτι η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την απορία όσων παρακολούθησαν την αναμέτρηση σχετικά με το πως ένας διαιτητής που πέρσι έφτασε να γίνει διεθνής, ορίστηκε σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο ντέρμπι της 13ης Φεβρουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τελειώσει με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών σε Μποτία και Μιλιβόγεβιτς, ενώ είχε καταλογιστεί και πέναλτι υπέρ των «κιτρινόμαυρων» για χέρι του Σέρβου μέσα στην περιοχή.

Ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα της Ηλιούπολης και την Πεύκη έληξε ισόπαλος με 1-1 χάρη σε γκολ των Χατζηστεφάνου στο 48' για τους γηπεδούχους και του Πετράκη στο 51' για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα των βορείων προαστίων, μάλιστα, αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 44' λόγω σωστής αποβολής του Ρούμπου για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπέλερη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ματς στο Β' γήπεδο Ηλιούπολης:

Διαβάστε ακόμη...