«Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Από inpaok.com: Αμήχανος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δέδας στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα απέναντι στο Λαύριο, δλώνοντας, πως αυτός κι οι συμπαίκτες του αδικούν την προσπάθειά τους και έδωσε το σύνθημα για νίκες ως το τέλος της χρονιάς.
Πηγή: inpaok.com
«Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Συγκεκριμένα, ο καλαθοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Χάσαμε ένα ματς, ενώ στο σημείο που φτάσαμε στη χρονιά, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, όλα έπρεπε να τα κερδίζουμε. Ειδικά μετά τις νίκες με Αρκαδικό και Πάτρα η ήττα είναι πολύ κακή. Αφήσαμε να ξεφύγει το παιχνίδι, πήραν ψυχολογία οι αντίπαλοι, έβαλαν μεγάλα σουτ προς το τέλος κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Σκέφτομαι πολλά και τίποτα αυτή τη στιγμή.

Κρίμα για την προσπάθεια που κάνουμε.Είπαμε θα τελειώσει η Ευρώπη και θα ήταν πιο εύκολα στο πρωτάθλημα και στις προπονήσεις. Δεν σεβόμαστε τη δουλειά μας, αυτή η ομάδα έπρεπε να διεκδικεί και να νικάει όλα τα ματς. Έχουμε τρεις ακόμη αγώνες με ομάδες που παίζουν την κατηγορία και πρέπει να τις νικήσουμε. Αδικούμε την δουλειά που κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις αλλά αδικούμε και τους εαυτούς μας με τέτοιες ήττες.»

Διαβάστε ακόμη...