Βάζει εμπόδια στη συμφωνία με ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Μπακασέτα

Από metrosport.gr: Δυσκολεύει η προσπάθεια του Δικεφάλου για την επίτευξη συμφωνίας ενόψει καλοκαιριού με τον Τάσο Μπακασέτα, εξαιτίας της στάσης του ατζέντη του!
Πηγή: metrosport.gr
Βάζει εμπόδια στη συμφωνία με ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Μπακασέτα

Ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί μία «ανάσα» από την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά από τις επαφές που είχε κάνει ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Βεζυρτζής με τους εκπροσώπους του Πανιωνίου.

Ο Μπακασέτας που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση προχθές (στην νίκη του Πανιωνίου επί της Ξάνθης) σημειώνοντας τρία γκολ βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως ο ατζέντης του (είναι ο ίδιος που είχε τον Φάνη Τζανδάρη όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ) βάζει εμπόδια σε μία ενδεχόμενη συμφωνία, προφανέστατα εξαιτίας της κόντρας που είχε δημιουργηθεί με τον Δικέφαλο.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο «κόλπο» έβαλε και τον Ολυμπιακό για τον παίκτη εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Πάντως, αυτή την στιγμή, τίποτα δεν είναι τελειωμένο κι αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τον Μπακασέτα θα πρέπει να κινηθεί αστραπιαία, να αξιοποιήσει τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με την διοίκηση του Πανιωνίου και φυσικά να επικεντρωθεί και στον ίδιο τον παίκτη. Υπάρχουν άνθρωποι ακόμη και μέσα στον Πανιώνιο που τονίζουν στον Μπακασέτα πως είναι προς το συμφέρον του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ (εφόσον τελικά ο Δικέφαλος προχωρήσει) για πολλούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη...