Αντιδράσεις για Μποροβήλο που ζητεί την επανέναρξη του Κυπέλλου

Από soccerplus.gr: Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, απέστειλε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ζητώντας να πραγματοποιηθεί συνάντηση με θέμα την επανέναρξη του Κυπέλλου.
Πηγή: soccerplus.gr
Αντιδράσεις για Μποροβήλο που ζητεί την επανέναρξη του Κυπέλλου

Στην εν λόγω επιστολή αναφέρονται τα εξής: Κατόπιν άτυπης συνάντηση των ιδιοκτητών ΠΑΕ της Super League αποφασίσθηκε η σύσταση ειδικής επιτροπής, η οποία επιθυμεί συνάντηση μαζί σας, σε ημερομηνία που θα καθορίσετε εσείς, για να προτείνει λύσεις για τη συνέχιση της διοργάνωσης του Κυπέλλου που ματαιώθηκε με δική σας απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή Μποροβήλου έχει δημιουργήσει αντιδράσεις σε ομάδες που συμμετέχουν στην επιτροπή. Συμφωνεί ο ΠΑΟΚ με το περιεχόμενο της επιστολής, από την στιγμή που δεν επιθυμεί την επανέναρξη του Κυπέλλου; Συμφωνούν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ με την παρουσία του Μποροβήλου στην επιτροπή, από την στιγμή που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει;

Μάλιστα, η κίνηση του προέδρου της Super League προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά στο περιβάλλον του Υφυπουργού, αφενός για το γεγονός ότι η Λίγκα δεν είναι υπεύθυνη για το Κύπελλο, καθώς η διοργάνωση υπάγεται στην ΕΠΟ και αφετέρου επειδή είναι δύσκολο να γίνει μία τέτοια συνάντηση από την στιγμή που η Ομοσπονδία έχει εξαγγείλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη κατά της απόφασης του κ. Κοντονή.

Απομένει να δούμε αν ο κ. Μποροβήλος δείξει την ίδια ευαισθησία στέλνοντας επιστολή στην ΕΠΟ, προκειμένου να υπάρξει συνάντηση για θέματα διαιτησίας.

Διαβάστε ακόμη...