Μένει ο Αρτίκο με Ίβιτς

Από onsports.gr: Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Ίγκορ Τούντο παραμένει ο Πάουλο Αρτίκο, αποδεχόμενος την πρόταση της ΠΑΕ.
Πηγή: onsports.gr
Μένει ο Αρτίκο με Ίβιτς

Ο Ιταλός γυμναστής έφτασε στον «Δικέφαλο» ως συνεργάτης του Κροάτη προπονητή, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν από ανύπαρκτες μέχρι... τυπικές. Ο Πάουλο Αρτίκο είχε εκφράσει τη διαφωνία του στον πρώην, πλέον, κόουτς των «ασπρόμαυρων», για μερικά «καυτά» ζητήματα, όπως το κυριότερο με τις συνεχόμενες θλάσεις των ποδοσφαιριστών.

Ο Ιταλός είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για την διαχείριση των παικτών, αλλά και το θέμα της προπόνησης και για τον λόγο αυτό, το τελευταίο διάστημα είχε... περιθωριοποιηθεί από τον Ίγκορ Τούντορ. Μάλιστα, για την παραμονή του υπερθεμάτισαν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ζήτησαν την παραμονή του και η ΠΑΕ έκανε την σχετική πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Πάουλο Αρτίκο.

Πλέον, ο Ιταλός θα αναλάβει το κομμάτι των αποθεραπειών και της αποκατάστασης των παικτών, μένοντας στο τιμ του Βλάνταν Ίβιτς, ενώ τη θέση του πρώτου γυμναστή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Δανιηλίδης. Ο τελευταίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σέρβου κόουτς στην Κ20 ενώ ήταν και αυτός που είχε βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Γεωργιάδη, τις φορές που κλήθηκε ο Έλληνας κόουτς να κάτσει στο... τιμόνι του «Δικέφαλου». Παράλληλα, θετικά σχόλια για τη δουλειά του Δημήτρη Δανιηλίδη έχουν κάνει, όχι μόνο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά οι παίκτες, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Διαβάστε ακόμη...