«Εγγύηση ο Σαββίδης για να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε σήμερα Τρίτη (8/3), ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Απόστολος Αλεξόπουλος.
Πηγή: metrosport.gr
«Εγγύηση ο Σαββίδης για να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ» (audio)

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, μίλησε για τη γιορτή των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα έχουν αίσια έκβαση και η γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σε ότι αφορά τα 90 χρόνια, σίγουρα θα έχουμε τη γιορτή που πρέπει. Για την εξυγίανση, έχω επιφυλάξεις γιατί δεν βλέπω πολιτική βούληση για να τελειώσει αυτό το θέμα. Δε βλέπω ενέργειες, τις οποίες έχω επισημάνει εδώ και δεκαετίες, και θα οδηγούσαν το ποδόσφαιρο σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δυστυχώς, αυτό το φαινόμενο δεν είναι μόνο ελληνικό, έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις».

Για τη σημερινή συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων ΠΑΕ, υπό τον Σταύρο Κοντονή: «Είναι πολύ θετική ενέργεια και μόλις το άκουσα, το χειροκρότησα. Πρέπει η πολιτεία να δείξει πυγμή, να έχει σχέδιο για το πώς θα προχωρήσει και να σεβαστεί αυτούς τους ανθρώπους που θα καθίσουν στο τραπέζι και δίνουν τα χρήματα τους στο ποδόσφαιρο. Αν κάποιοι παραστρατούν είναι γιατί τους το επιτρέπει το σύστημα. Πρέπει λοιπόν να βρούμε τον τρόπο για να μπούμε στους σωστούς δρόμους».

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και τι ρόλο μπορεί να διαδραματίσει: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η ύπαρξη του Ιβάν Σαββίδη είναι εγγύηση για να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ. Αν όλοι μας στηρίξουμε αυτό που κάνει με τόσες θυσίες ο Ιβάν Σαββίδης, θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τη διαμόρφωση του νέου προσώπου του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα ανάλογη με τα λεφτά που έχει ξοδέψει ο Ιβάν Σαββίδης: «Πάντα οι ΠΑΟΚτσήδες ήμασταν βιαστικοί και θέλαμε το καλύτερο. Χρειάζεται υπομονή. Πιστεύω ότι ο Σαββίδης διδάσκεται από τα λάθη του, είναι άνθρωπος που βλέπει την πραγματικότητα και έχει γίνει πολύ σοφότερος».

Ακούστε όσα είπε ο Απόστολος Αλεξόπουλος ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...