«Προβλέψιμη ομάδα ο ΠΑΟΚ, μικρές οι διαφορές μας»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανθρακικού, Γιάννης Χατζηνικολάου, και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Προβλέψιμη ομάδα ο ΠΑΟΚ, μικρές οι διαφορές μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου:

Για τον αντίκτυπο της νίκης επί του ΠΑΟΚ: «Βοηθάνε μόνο στον ψυχολογικό τομέα αυτές οι νίκες, γιατί σου δίνουν διάθεση να συνεχίσεις. Βαθμολογικά είναι δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι άλλο, αλλά τουλάχιστον από ψυχολογικής άποψης είναι πολύ σημαντικό».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είδαμε σε 3-4 παιχνίδια πως είναι ο ΠΑΟΚ. Άλλωστε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η παρουσία μας στην Τούμπα ήταν πολύ καλή. Κάποια πράγματα μας βγήκαν και κάποια δεν μας βγήκαν, αλλά δόξα τω θεώ πήραμε το τρίποντο.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σημαντικό ήταν ότι έλειπε ο Μακ. Έτσι έχανε σε επιθετική ενέργεια ο ΠΑΟΚ. Στατιστικώς ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έχει πτώση. Δεν έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση. Επειδή είναι μεγάλη ομάδα θα προσπαθήσει να σε πιέσει. Αν δεχτεί γκολ ο ΠΑΟΚ τότε είναι υπέρ σου και γυρνάει υπέρ σου. Βρήκαμε χώρους τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πήγαινε να βγει μπροστά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι προβλέψιμη ομάδα: «Είναι προβλέψιμος ο ΠΑΟΚ, διαβάζετε εύκολα και μπορείς να τον αντιμετωπίσεις εύκολα. Αρκεί να βγουν οι κινήσεις των παικτών σου την ώρα που τον αντιμετωπίζεις».

Για τις δηλώσεις Τούντορ: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις δηλώσεις του, αλλά νομίζω ότι εννοούσε το μπάτζετ. Ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με του Ολυμπιακού».

Για τις διαφορές με τον ΠΑΟΚ: «Για τη δικιά μας ομάδα μπορώ να σας πω συγκριτικά για το χθεσινό παιχνίδι. Από πλευράς οικονομικών μεγεθών η διαφορά είναι μεγάλος. Από πλευράς αγωνιστικών δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Κάποιοι πριν κάποια χρόνια αγωνιζόντουσαν στον ΠΑΟΚ. Τα μεγέθη δεν είναι και τόσο μεγάλα για να μην μπορεί ο Πανθρακικός να κοντράρει τον ΠΑΟΚ».

Για τον Πανθρακικό: «Ένα μήνα είμαι στην ομάδα. Είχαμε παίξει καλά σε όλα τα παιχνίδια και ας χάναμε. Αν ερχόταν αυτό το τρίποντο δύο βδομάδες πριν, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα ήμασταν σε διαφορετική φάση. Δεν υπάρχει το αν στο ποδόσφαιρο. Τότε μας ήρθε η ήττα και τώρα μας ήρθε η νίκη. Αν ο Ίγκορ έβαζε 5 γκολ θα είχαμε άλλους 3-4 πόντους. Είχε τραυματισμούς και δεν έπαιζε πολλά 90λεπτα. Ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα σκοράρει. Έχει την αίσθηση του γκολ, απλώς δεν έχει τη ρέντα που είχε πέρυσι».

Για το αν έχουν υπάρξει συζητήσεις για τη νέα σεζόν: «Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για τη νέα σεζόν. Το πρώτο που προσπαθούν οι άνθρωποι είναι η αδειοδότηση και από εκεί βλέποντας και κάνοντας. Δεν πρέπει να εγκαταλείπεις. Πρέπει να πας με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, γιατί κάνεις ομάδες και μάνατζερ να ενδιαφερθούν για σένα».

Διαβάστε ακόμη...