Αλλαγμένος αναγκαστικά ο ΠΑΟΚ - Δείτε πώς κατεβαίνει στην Κομοτηνή

Από metrosport.gr: Ο Ιγκόρ Τούντορ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό και κατεβάζει μια ενδεκάδα που δεν έχει ξαναπαίξει
Πηγή: metrosport.gr
Αλλαγμένος αναγκαστικά ο ΠΑΟΚ - Δείτε πώς κατεβαίνει στην Κομοτηνή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα στην Κομοτηνή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανθρακικό και καλείται να αφήσει πίσω του όλα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Άλλωστε κάθε βαθμός πλέον είναι σημαντικός αν σκεφτεί κανείς ότι τον περιμένει η αφαίρεση βαθμών από το Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκα. Με δεδομένες τις νέες απουσίες των Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, μαζί με αυτή του Ζάιρο, η ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο ο Ιγκόρ Τούντορ θα έχει αλλαγές. Ο Βελλίδης θα είναι κάτω απο τα δοκάρια, ο Χατζηισαϊας κεντρικός στόπερ με Βίτορ και Τζαβέλλα στα άκρα.

Ο Κίτσιου (που δηλώθηκε να απουσιάσει από τον αγώνα με την Καλλονή) θα είναι στα δεξιά ως φουλ μπακ και στα αριστερά έχει το προβάδισμα ο Λέοβατς απο τον Κοροβέση. Ο Χαρίσης θα έχει δίπλα του τον Κάτσε και μένει να φανεί αν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Τζιόλης ή θα κρατήσει τη θέση του ο Άντονις. Στην κορυφή θα είναι Πέλκας και Μυστακίδης αφού ο Αθανασιάδης δεν είναι ακόμη έτοιμος για ενενηντάλεπτο.

Διαβάστε ακόμη...