Φαίνεται πως υπήρχε κακή εκτίμηση από τον προπονητή προς το υλικό...

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Ορφανός και μίλησε για διάφορα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Φαίνεται πως υπήρχε κακή εκτίμηση από τον προπονητή προς το υλικό...

Για τα δύο θετικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε: Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι. Είναι το καλύτερο από το ξεκίνημα της περιόδου. Ο ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση και βελτίωση προς το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ θα είναι «σκληρό» καρύδι ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει τόσο μεγάλη βελτίωση πλέον στον ΠΑΟΚ, δήλωσε: Υπάρχει μια αισιοδοξία πλέον στην ομάδα. Θεωρώ πως μάλλον υπήρχε λάθος εκτίμηση στη διαχείριση του υλικού που υπήρχε στην ομάδα. Πλέον παρά τα προβλήματα φαίνεται πως οι επιλογές του προπονητή είναι συνειδητές.

Για το γεγονός ότι πολλοί λένε πως ο φετινός ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρόστερ σε σχέση με το περσινό, δήλωσε: Ο ΠΑΟΚ πλέον διαθέτει μια νεανική ομάδα και εμείς από την άλλη αναρωτιόμασταν γιατί έπρεπε να κάνουμε τόσο μεγάλη υπομονή ώστε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μεγάλο μπάτζετ και να κάνει μια καλή ομάδα. Γιατί έπρεπε να ξοδευτούν τόσα πολλά χρήματα για να γίνουν όλα αυτά...

Για το αν πιστεύει πως ο Τούντορ εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές που παίζουν τώρα, δήλωσε: Τα πράγματα μεταβάλλονται εύκολα στο μυαλό του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της χρονιάς. Χρησιμοποιεί όλες τις δυνάμεις του και παρά τις ελλείψεις δείχνει πλέον κάτι σαν ομάδα. Τώρα έχει το μεγαλύτερο βαθμό ελλείψεων και όμως καταφέρνει πράγματα. Φαίνεται πως υπήρχε κακή εκτίμηση από τον προπονητή προς το υλικό.

Διαβάστε ακόμη...