«Γράψανε ψέματα!»

Από inpaok.com: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ζβόνιμιρ Βούκιτς βρέθηκε το Σάββατο 27/2 στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: inpaok.com
«Γράψανε ψέματα!»

Ο Σέρβος κατά την έξοδο του από το στάδιο των «ασπρόμαυρων» μίλησε στο INPAOK και τόνισε πως η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έχει πιθανότητες να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να αποκλείσει τον Ολυμπιακό.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου τα ΜΜΕ της πατρίδας του Παρτιζάνου πρώην ποδοσφαιριστή φιλοξενούσαν δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα παίκτη της Τζένοα, Νίκολα Νίνκοβιτς, ο οποίος τόνιζε πως ήταν πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, αλλά κάποιος που είχε φορέσει παλαιότερα της φανέλα των «ασπρόμαυρων» έπεισε του ιθύνοντες του Δικεφάλου να μην προβούν στην απόκτηση του.

Οι Σέρβοι υπέθεσαν πως αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, με τα δημοσιεύματα να κατηγορούν τον 36χρονο για το «ναυάγιο» της μεταγραφής.

Ο πρώην επιτελικό μέσος του Δικεφάλου ρωτήθηκε από το INPAOK για αυτό το θέμα διαψεύδοντας όλα όσα γράφτηκαν στην πατρίδα του.

«Ο Νίνκοβιτς από όσο ξέρω πήρε μεταγραφή στην Ιταλία. Δεν ξέρω γιατί τα είπε αυτά! Γράψανε ψέματα, εγώ δεν μίλησα με κανέναν για αυτόν τον παίκτη», δήλωσε ο Βούκιτς.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...