Πάρκο «Νικηφόρος Τσαρπανάς»!

ΑΠό inpaok.com: Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο (27/2), η τελετή ονοματοδοσίας του πάρκου πίσω από τη θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο πλέον θα ονομάζεται «Πάρκο Νικηφόρος Τσαρπανάς».
Πηγή: inpaok.com
Πάρκο «Νικηφόρος Τσαρπανάς»!

Πρόκειται για μια εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, αλλά και φυσικά για να τιμηθεί ο αείμνηστος φροντιστής της ομάδας που έγραψε τη δική του ιστορία.

Η τελετή περιελάμβανε και την αποκάλυψη ειδικής τιμητικής πλακέτας τοποθετήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως βλέπεται στις φωτογραφίες και τα videos του INPAOK.

Ομιλητές, από πλευράς ΠΑΟΚ, ήταν ο Γιώργος Κούδας και ο Κώστας Ορφανός, ενώ το παρόν έδωσαν και πολλοί άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου όπως οι Αποστολίδης, Πέλλιος, Αλεξανδρίδης, Τσίντογλου και Χασιώτης.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Βένος εκπροσώπησε τους παλαιμάχους του Άρη και ο Κώστας Αηδινίου τους παλαιμάχους του Ηρακλή. Παρόντες επίσης και οι δυο νυν φροντιστές του ΠΑΟΚ, Βαλάντης Βαρλάμης και Θανάσης Σαραμπάνης.

Διαβάστε ακόμη...