Οι επαφές Μίχελ στην Ισπανία και ο τεχνικός διευθυντής

Απο metrosport.gr Θα γίνουν και άλλα τέτοια ταξίδια από τον Λούμπος Μίχελ, ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτά να φορούν και τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Οι επαφές Μίχελ στην Ισπανία και ο τεχνικός διευθυντής

Το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στην Ισπανία άνοιξε ουσιαστικά τον φάκελο «ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου». Ο Σλοβάκος πρόεδρος του Δικεφάλου έκανε επαφές τόσο για παίκτες, όσο και για προπονητές υποψήφιους να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό δεν αλλάζει, βέβαια, την ιεράρχηση που έχει κάνει ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του για το θέμα του νέου τεχνικού (πρώτος και μεγάλος στόχος ο Φερνάντο Σάντος), απλά είναι μέρος της συνολικής προεργασίας προκειμένου ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα.

Όσο για τους παίκτες, η ξεκάθαρη επιθυμία του ΠΑΟΚ είναι έμπειροι με προσωπικότητα για να στηριχθεί το νεανικό σύνολο που έχει δημιουργηθεί φέτος» και η συλλογή προτάσεων αφορά υποψήφιους για όλες τις γραμμές.

Θα γίνουν και άλλα τέτοια ταξίδια από τον Λούμπος Μίχελ, ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτά να φορούν και τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει συζητήσει με τον Σαββίδη για το θέμα και ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έχει ζητήσει από τον βετεράνο ρέφερι να κάνει μία προεργασία για ανθρώπους που θα μπορούσαν να στελεχώσουν αυτή τη θέση.

Λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη συζητηθεί, αφού κι ο Σαββίδης δεν έχει καταλήξει στο αν θέλει έναν τεχνικό διευθυντή με υπεραρμοδιότητες όπως ο Άρνεσεν ή κάποιον που να αποτελέσει συνεργάτη του Μίχελ.

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και το ποια κατεύθυνση επιλέγει ο ΠΑΟΚ θα φανεί στο προσεχές διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...