Ζενέλι: «Η τέλεια άμυνα έδωσε το Κύπελλο»

Οι ατάκες της παίκτριας του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τροπαίου
Πηγή: paok24.com
Ζενέλι: «Η τέλεια άμυνα έδωσε το Κύπελλο»
Photo Credits: @paok24.com

Η Έρρικα Ζενέλι βρέθηκε στην ΕΡΤ3 και παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε της Νέας Ιωνίας στον τελικό με 26-22. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμασταν εξ αρχής μπροστά στο σκορ. Μπήκαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο πολύ δυνατά, ήμασταν εκεί η μία για την άλλη. Πιστεύω έπαιξε καθοριστικό ρόλο η άμυνά μας, πραγματικά παίξαμε τέλεια άμυνα. Μπροστά βρίσκαμε από παντού το γκολ και όλα αυτά έβγαλαν σωστό τον προπονητή μας που είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε αυτό το ματς.

Τόσα χρόνια νομίζω έχουμε δημιουργήσει μια νοοτροπία, έχουμε χτίσει ένα μέταλλο, που ενθαρρύνει η μία την άλλη, είναι δίπλα η μία στην άλλη και έτσι βγάζουμε αυτό το πρόσωπο, τη νοοτροπία νικητή σε όλους τους αγώνες.

Σίγουρα ο επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, κατακτήσαμε το Super Cup, το Κύπελλο, μένει να κλείσουμε την σεζόν με το πρωτάθλημα, το οποίο πιστεύω θα το πάρουμε. Η Ευρώπη μένει πάντα απωθημένο, αλλά όπως έχω πει είναι ένα βήμα πολύ δύσκολο, διότι στην Ελλάδα το χάντμπολ δεν είναι έτσι όπως είναι στις άλλες χώρες.

Κληθήκαμε φέτος να παίξουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα από την Γερμανία και μάλιστα το δεύτερο παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Ελπίζω κάποια στιγμή να γευτούμε και αυτό το συναίσθημα, να πάμε και σε αυτά τα μεγάλα σαλόνια και να κατακτήσουμε και εκεί κάτι».

Διαβάστε ακόμη...