Με κόσμο και παράδοση κόντρα στον Φοίβο

Για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο ο ΠΑΟΚ θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων του την 7η αγωνιστική της Handball Premier κόντρα στον Φοίβο Συκεών στο «Σπίτι του χάντμπολ»...
Με κόσμο και παράδοση κόντρα στον Φοίβο

Αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ εξέτισε την ποινή αποκλεισμού της έδρας που είχε από πέρσι. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά πριν την διακοπή είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό μετά τις νίκες επί Διομήδη και Αερωπού, ενώ πλέον έχουν επιστρέψει στο 100% και οι Αλβανός, Κεσίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Φοίβος έχει δείξει μεγάλη δυναμική εντός έδρας, έχοντας πέντε πόντους σε τρία παιχνίδια, ενώ προέρχεται από σημαντική νίκη και μάλιστα με διαφορά επί του Πανελληνίου.

Ωστόσο στις τρεις εξόδους του από τις Συκιές δεν έχει καταφέρει να πάρει κανέναν πόντο.

Για τον stoiximan.gr ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο βασικότατος πίβοτ Νίκος Κοκκώνης, λόγω επέμβασης στις αμυγδαλές, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν σημαντική παράδοση με το μέρος τους, αφού δεν έχουν χάσει ποτέ από τον Φοίβο. Στα έξι παιχνίδια (τρία εντός και τρία εκτός) από το 2012 ο stoiximan.gr ΠΑΟΚ μετράει ισάριθμες νίκες.

Ο Γενικός Αρχηγός του Φοίβου Κώστας Λειβαδόπουλος είπε: «Βλέπουμε το παιχνίδι σαν μια ευκαιρία να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Δεν έχουμε άγχος, παίζουμε εκτός έδρας θεωρητικά με έναν πιο ισχυρό αντίπαλο. Το διάστημα της διακοπής μας έκανε καλό, αφού αποκαταστάθηκαν κάποιοι μικροτραυματισμοί, ενώ δεθήκαμε ακόμα περισσότερο μεταξύ μας. Χρωστάμε στους εαυτούς μας μια καλή εμφάνιση εκτός έδρας»

Διαβάστε ακόμη...