“Με πάθος για το Κύπελλο!”

Για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της Παρασκευής κόντρα στη Ν. Ιωνία, μίλησε η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια.
“Με πάθος για το Κύπελλο!”

Διαβάστε τα όσα είπε στο inpaok.com: 

Για την προετοιμασία της ομάδας για το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι της Παρασκευής, τόνισε: "Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για τον τελικό. Δουλεύουμε μεθοδικά και περισσότερο το κομμάτι της τακτικής. Ξέρουμε ότι θα έχουμε απέναντί μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα είμαστε όσο το δυνατόν καταλληλότερα προετοιμασμένες για αυτό".

Για τον αντίπαλο του Δικεφάλου, τη Νέα Ιωνία, υπογράμμισε: "Έχουμε μελετήσει αρκετά την ομάδα. Ήδη από πέρυσι έδειξε πως είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο με πολύ καλά τακτικά στοιχεία. Έχει όμως και κάποιες αδυναμίες, που εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Θεωρώ πως το φαβορί αυτό του τελικού είναι η Νέα Ιωνία, που φαίνεται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πως ο ΠΑΟΚ πηγαίνει ως το αουτσάιντερ, καθώς και βαθμολογικά στο πρωτάθλημα φαίνεται η διαφορά μας. Τα κορίτσια μου βέβαια δουλεύουν πολύ σκληρά για αυτό το παιχνίδι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στο γήπεδο".

Ο ΠΑΟΚ όμως πιστεύει σε αυτόν τον τελικό, όπως η ίδια λέει, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κατακτήσει ένα τρόπαιο, όντας σε μειωνεκτική θέση: "Το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι δυναμική που βάζει στον τομέα της ψυχολογίας. Πάμε να πάρουμε το Κύπελλο! Το δυνατό μας στοιχείο, είναι πως διεκδικούμε πάντα το κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούμε. Μπορεί για εμάς να είναι φαβορί η Ν. Ιωνία στο θεωρητικό κομμάτι, αλλά μέσα στο γήπεδο, ξεκινάμε πάντα με πιθανότητες 50-50. Το ξέρουν αυτό τα κορίτσια. Το κάναμε και πέρυσι με έναν επίσης πολύ δυνατό αντίπαλο: Την Άρτα. Μπορεί να είχε περισσότερη εμπειρία χαντμπολικά, αλλά εμείς με την ψυχή μας, καταφέραμε να πάρουμε εκείνο το παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε και φέτος".

Για το πόσο τα κορίτσια θέλουν να σηκώσουν αυτό το Κύπελλο, ανέφερε χαρακτηριστικά: " Πεισμώνουν και παίζουν για όλο το χρόνο που έχουν ξοδέψει σε προπονήσεις. Όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχουν αφιερώσει στο άθλημα αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει μέσα στα γήπεδα. Αυτή είναι η ανταμοιβή των κοριτσιών. Θα μας λείψει βέβαια, η Μαρία Παπαδοπούλου (ρήξη χιαστού), αλλά θα παλέψουμε να πάρουμε το Κύπελλο και για αυτήν".

Για το ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena,η προπονήτρια του Δικεφάλου, σχολίασε: "Το ότι παίζουμε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο, δεν μπορεί παρά να μετρήσει για εμάς θετικά. Δεν μπορώ να πω πως είναι η έδρα μας, καθώς τα παιχνίδια μας τα δίνουμε στη Μίκρα, αλλά ελπίζουμε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έρθει, να μας αγκαλιάσει και να κάνει το γήπεδο αυτό έδρα μας!Χωρίς βία και επεισόδια φυσικά, μόνο με ενθουσιασμό. Είναι μοναδική ευκαιρία να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα και των γυναικών αλλά και των ανδρών. Μακάρι το γήπεδο να γεμίσει".

Τέλος για τον αντίστοιχο τελικό των ανδρών την Κυριακή, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, είπε: "Αυτό που θέλω είναι να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα. Έχει "βαριά" φανέλα ο ΠΑΟΚ και τα παιδιά θα κάνουν τα πάντα για να προσθέσουν ακόμη ένα τρόπαιο στη λίστα του ανδρικού τμήματος του Δικεφάλου.Νομίζω πως είναι πιο κοντά στο να κατακτήσει το Κύπελλο από τον αντίπαλο".

Διαβάστε ακόμη...