Ανανέωσε ο Γουργούμης

Τη φανέλα με το νούμερο 6 της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ για 7η συνεχόμενη χρονιά θα φορά ο Κώστας Γουργούμης.
Ανανέωσε ο Γουργούμης

Επιθυμία του διεθνούς τερματοφύλακα, όσο και του συλλόγου, ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία και στη νέα αγωνιστική περίοδο και η συμφωνία επετεύχθη άμεσα.

Ο Γουργούμης είναι κάτοχος ενός εντυπωσιακού ρεκόρ, καθώς από τη σεζόν 2008-09 που ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα της ομάδας και μετρά 184 συνεχόμενες συμμετοχές σε Α1, Κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στις δηλώσεις του, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Κώστας Γουργούμης δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για έβδομο χρόνο στην ομάδα που αγαπάω. Νομίζω ότι δύο φορές χαρούμενος είναι ο πατέρας μου, ως οπαδός του ΠΑΟΚ. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο δεν μου άφησαν καν το περιθώριο να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι πλέον ο ΠΑΟΚ επαναπροσδιορίζει τους στόχους του, δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι αρκετά. Θα επιδιώξουμε την επιστροφή στους τίτλους και τη δημιουργία ενός δυνατού κλαμπ που θα μπορεί να σταθεί επάξια στην Ευρώπη και θα διεκδικήσει επιτυχίες τα επόμενα χρόνια».

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος χάντμπολ Γρηγόρης Πετρίδης, δήλωσε ότι «ο Κώστας είναι ένα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ήταν παρών στις μεγάλες στιγμές του τμήματος και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρούμε. Πρόκειται για έναν αθλητή με αδαμάντινο χαρακτήρα και χαιρόμαστε να έχουμε τέτοιους αθλητές στις τάξεις του συλλόγου».

Διαβάστε ακόμη...