Από νίκη σε νίκη οι γυναίκες (photos)

Για την 10η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα στη Μίκρα τον Αμύντα Αμυνταίου με 25-19...
Από νίκη σε νίκη οι γυναίκες (photos)

Οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια, μπήκαν από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα στο σκορ, το οποίο δεν έχασαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Με αιχμή του δόρατος την Κορέια σημείωσαν διαδοχικά τέρματα και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενες με 18-9!

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και η ομάδα του ΠΑΟΚ πήρε τελικά μια εύκολη νίκη (παρά το χαλάρωμα προς το φινάλε της αναμέτρησης), που την εδραίωσε στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενός πρωταθλήματος που δείχνει και πάλι ικανή να το φέρει στη Θεσσαλονίκη...

Μελανό σημείο στην αναμέτρηση ο τραυματισμός στο γόνατο της Ανθίτση σε σύγκρουση με αντίπαλο, με την παίκτρια του Δικεφάλου να αποχωρεί από το παιχνίδι και η κατάστασή της θα εκτιμηθεί μετά από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες.

Τα δεκάλεπτα: 4-3, 11-6, 18-9, 22-10, 25-14, 25-19

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τζέριτς, Καβαζοπούλου, Ιωαννίδου, Παπαβασιλείου, Ανθίτση (1), Νούλα (2), Παπαδοπούλου (5),  Σελεμίδου, Κορέια (11), Μούρνου (2), Στρατάκη (3), Ράτσικα, Καρσανίδου, Παπάζογλου και Μάστακα (1).

{gallery}2014/Women-Handball/PaokVsAmintas{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...