Πρωτάθλημα και Κύπελλο...

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας Χαντμπολ του ΠΑΟΚ Κώστας Γουργούμης, μίλησε για την χρονιά που έρχεται και τους στόχους, για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα καθώς και για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι εντυπωσιακή.
Πρωτάθλημα και Κύπελλο...

Συγκεκριμένα δήλωσε στον arenafm:

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ελπίζω να έχουμε μία συνέχεια το ίδιο καλή με τις προηγούμενες χρονιές και να στεριώσω στον ΠΑΟΚ για πάντα. Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου και θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου για την ομάδα και λόγω φανέλας και λόγω ιστορίας. Πιστεύω ότι θα είμαστε στην τετράδα και θα διεκδικήσουμε όλους του στόχους»

Για την ΑΕΚ που είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής:

«Φυσικά και η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Κανένας δεν κέρδισε τίποτα χωρίς να αγωνιστεί. Και ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος όμως απαρτίζεται από πολλούς διεθνείς και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Για την συμμετοχή του στην Εθνική:

«Είναι ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου. Είναι απόλυτος στόχος για κάθε παίκτη και πρέπει να δίνεις πάντα το 100%»

Για τα διαρκείας:

«Έχω ακούσει ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Μεγαλύτερη από κάθε χρονιά. Είναι ευχής έργον να μας βοηθήσουν οι φίλαθλοι. Εμείς τόσα χρόνια δείχνουμε την δυναμική μας και τους θέλουμε κοντά μας»

Διαβάστε ακόμη...