"Μονόδρομος η νίκη με τον Δούκα"

Ο νεαρός παίκτης του Δικέφαλου, Λευτέρης Ιωαννίδης, μίλησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης  για την εμφάνιση κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, αλλά και για τη συνέχεια...
"Μονόδρομος η νίκη με τον Δούκα"

Αναλυτικά τα όσα είπε στα "Σπορ του Βορρά":

Ο νεαρός παίκτης του Δικέφαλου, Λευτέρης Ιωαννίδης, μίλησε στα ΣΠΟΡ για την εμφάνιση κόντρα στον ΓΑΣΚ, αλλά και για τη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι ότι χθες (σ.σ. προχθές) δεν μας βγήκε τίποτα στο γήπεδο. Δεν νομίζω, πάντως, ότι μας επηρέασε η διακοπή, απλά εμείς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση ήμασταν καλοί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό ενόψει της δύσκολης συνέχειας», για να προσθέσει, αναφερόμενος στη συνέχεια και στο ντέρμπι με τον Δούκα: «Είναι ένα από τα δύο ντέρμπι, που πρέπει να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε εμείς την δεύτερη θέση στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Ο Δούκας είναι μία ομάδα, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, τόσο εκτός όσο και εντός έδρας, και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη».
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν χθες ρεπό και από σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Δούκα, εκεί όπου παρών θα είναι και ο τιμωρημένος προχθές, Δημήτρης Τσακίρης. - See more at: http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=42259#sthash.3dY5J66J.dpuf

«Η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο δεν μας βγήκε τίποτα στο γήπεδο. Δεν νομίζω, πάντως, ότι μας επηρέασε η διακοπή, απλά εμείς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση ήμασταν καλοί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Αναφερόμενος στη συνέχεια και στο ντέρμπι με τον Δούκα δήλωσε: «Είναι ένα από τα δύο ντέρμπι, που πρέπει να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε εμείς την δεύτερη θέση στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Ο Δούκας είναι μία ομάδα, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, τόσο εκτός όσο και εντός έδρας, και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη».

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν χθες ρεπό και από σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Δούκα, εκεί όπου παρών θα είναι και ο τιμωρημένος προχθές, Δημήτρης Τσακίρης.

Διαβάστε ακόμη...