«Να είμαστε σοβαροί»

Ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου, Κώστας Γουργούμης, μίλησε  για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο και για τα δύο ματς, που έπονται, κόντρα σε Αερωπό Εδεσσας και Διομήδη Αργους.
«Να είμαστε σοβαροί»

Διαβάστε τα όσα είπε στα "Σπορ του Βορρά":

«Επιστρέφουμε στη δράση, έπειτα από μία μεγάλη διακοπή τριών εβδομάδων, κατά το διάστημα της οποίας κάποιοι παίκτες είχαμε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, και το μυαλό μας πλέον είναι μόνο στο ματς με τον Αερωπό».

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει δουλέψει και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τα δύο ματς, που ακολουθούν, αρχής γενομένης στην Εδεσσα και εν συνεχεία το ντέρμπι με τον Διομήδη Αργους. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, περιμένοντας παράλληλα να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του Δημήτρη Τσακίρη».

Αναφερόμενος στο ματς στην Εδεσσα, είχε να πει: «Παραδοσιακά η Εδεσσα είναι μία ομάδα, η οποία μας δυσκολεύει, κυρίως στην έδρα της. Και αυτό γιατί διαθέτει ένα δεμένο σύνολο, που μπορεί να κάνει τη ζημιά στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Εμείς, ωστόσο, από την πλευρά μας, θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να συνεχίσουμε χωρίς απώλειες την πορεία μας στο πρωτάθλημα και να πάμε με το αήττητο στο ενεργητικό μας στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής».

Τέλος, κάνοντας λόγο για το πολυαναμενόμενο ντέρμπι με τον Διομήδη Αργους, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στις 28 του μήνα, υπογράμμισε: «Πρώτα κοιτάμε το παιχνίδι με την Έδεσσα και το πώς θ΄ αποδράσουμε από εκεί με το «διπλό» και στη συνέχεια το ντέρμπι. Σίγουρα, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι, εξάλλου, το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, όπου θέλουμε να κάνουμε το αυτονόητο».

Διαβάστε ακόμη...