Εκπνέει αύριο η προθεσμία!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/6) εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η ομοσπονδία του χάντμπολ στη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, προκειμένου να δηλώσει τη συμμετοχή της ομάδας του Δικεφάλου στο Τσάλεντζ καπ της επόμενης σεζόν...
Εκπνέει αύριο η προθεσμία!

Ένα θέμα που είχε απασχολήσει τόσο τη σελίδα όσο και τον κόσμο της ομάδας πριν 2 περίπου εβδομάδες, παραμένει στάσιμο παρά το γεγονός ότι φτάσαμε στο παρά 5'. Και όπως όλα δείχνουν αυτό που κατακτήθηκε με τόσο κόπο στους αγωνιστικούς χώρους, θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. 

Χτες έγινε μια προσπάθεια εκ μέρους του κόσμου να συζητηθεί το θέμα με την πλευρά του Ερασιτέχνη, αλλά λόγω του γεγονότος της προσαγωγής συνοπαδών στο αυτόφωρο στη συνάντηση έδωσαν το παρόν 2-3 άνθρωποι και έτσι το θέμα δεν προχώρησε.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ένα γεγονός που μάς προκαλεί εντύπωση και αυτό δεν είναι άλλο από την περιθωριοποίηση του Αντώνη Σαουλίδη, του ανθρώπου που πέρσι τράβηξε το κουπί του τμήματος και φέτος ξαφνικά δεν έχει λόγο...  Ελπίζουμε κάποια στιγμή να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση να μην παίξει Ευρώπη το τμήμα και να λυθούν οι όποιες απορίες!

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...