Τρίτος τελικά ο ΠΑΟΚ...

Στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ τερμάτισε τελικά ο Δικέφαλος μετά το σημερινό ισόπαλο 31-31 στο Δαΐς, μεταξύ Δούκα και ΑΕΚ...
Τρίτος τελικά ο ΠΑΟΚ...
Η ομάδα μας ισοβάθμησε με την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως τελικά κατατάσσεται τρίτη, γιατί τα μεταξύ μας παιχνίδια υπερτερεί η ΑΕΚ στη διαφορά τερμάτων.
Οι 32 βαθμοί που έφτασε ο ΠΑΟΚ  σημαίνουν ότι στα play off θα ξεκινήσει με 16 βαθμούς, όπως  και η ΑΕΚ,  ενώ ο Δούκας θα έχει 13. Όσον αφορά τον Διομήδη, αν την Τετάρτη κερδίσει στο Κιλκίς, θα ξεκινήσει με 20 βαθμούς. Οι παίκτες του Υετίωνα για να ελπίζουν στην κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει να κάνουν το 3 στα 3, και παράλληλα ο Διομήδης να χάσει βαθμό ή βαθμούς (ανάλογα με το τι θα κάνει στο ματς στο Κιλκίς)...

Ο ΠΑΟΚ στα play off  θα παίξει την 1η αγωνιστική εκτός έδρας με την ΑΕΚ, τη 2η πάλι εκτός έδρας με τον Διομήδη και την 3η εντός έδρας με τον Δούκα.

Για την ιστορία στο σημερινό ματς στο Δαΐς η ΑΕΚ  προηγήθηκε 30-25, 10 λεπτά πριν το τέλος, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό με ένα ξέσπασμα (6-1).

 

Διαβάστε ακόμη...