Επιστροφή στο πρωτάθλημα...

Για την 19η αγωνιστική της Α1, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο κλειστό της Μίκρας την ομάδα της ΧΑΝΘ και στοχεύει στη νίκη ώστε να συνεχίσει την καταπληκτική πορεία των τελευταίων μηνών, που κορυφώθηκε το περασμένο Σάββατο με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.
Επιστροφή στο πρωτάθλημα...

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του στο live score του paokmania.

Ο "Δικέφαλος" χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θέλει τη νίκη, απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί.  Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος επεσήμανε: "Τα κίνητρα είναι δύο. Απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, χρειαζόμαστε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους, άλλωστε ο στόχος είναι να τελειώσουμε αήττητοι τη σεζόν. Το δεύτερο κίνητρο είναι ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε με την απόδοσή μας τον κόσμο που θα έρθει στη Μίκρα για να γιορτάσει μαζί μας την κατάκτηση του Κυπέλλου. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα".

Θυμηθείτε την προϊστορία των εντός έδρας αναμετρήσεών μας με την ΧΑΝΘ, που είναι απόλυτα θετική για τον  ΠΑΟΚ αφού μετράμε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Σεζόν / σκορ

2010-11: 38-31

2007-08: 40-30

2006-07: 29-26

2005-06: 24-22

Ο κόσμος πρέπει να δώσει δυναμικό παρόν στην αναμέτρηση και να σταθεί δίπλα στην ομάδα που μια εβδομάδα πριν μας απογείωσε όλους, με την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου της ιστορίας της...

Διαβάστε ακόμη...