"Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ"

Ένας από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, ο τερματοφύλακας Κώστας Γουργούμης μίλησε  για τη μεγάλη επιτυχία του "Δικεφάλου" στην Πάτρα, αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας μας.
"Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ"

Οι δηλώσεις του στον "Sport 103 fm"...

"Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Είναι όλα καλά. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Είμαστε σε ρυθμούς χαράς και πανηγυριού. Από αύριο θα μπούμε όμως στη δουλειά. Ο τελικός είχε δύναμη πάθος.

Πριν μπούμε να παίξουμε, είχαμε μια σιγουριά ότι θα το κατακτήσουμε. Δεν μας πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι μπορεί να χάσουμε το κύπελλο. Κύλησε όπως το περιμέναμε.

Στο ταξίδι είχαμε αρκετές στάσεις, διασκεδάσαμε με το κύπελλο παρέα, με πυρσούς, είμαστε χαρούμενοι, το ζήσαμε. Είμαστε μια παρέα.

Το Σάββατο είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Έχουμε στόχο το νταμπλ, μπορεί να είμαστε λίγο εκτός πλάνων, αλλά θα το παλέψουμε. Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα. Κάναμε κάποιες ανέλπιστες ήττες στην αρχή. Σίγουρα στον αθλητισμό όμως, ποτέ δε λες ποτέ.

Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε πάρει ένα πριμ. Περιμένουμε κάτι σαν επιβράβευση. Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από το πριμ".

Διαβάστε ακόμη...