"Αφιερωμένο στον κόσμο του ΠΑΟΚ"

O Αντώνης Σαουλίδης, ο άνθρωπος που έδωσε και την ψυχή του φέτος για να ορθοποδήσει η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Πάτρα και λίγο πριν την απονομή,  φανερά συγκινημένος αφιέρωσε την κούπα στον κόσμο του "Δικεφάλου".
"Αφιερωμένο στον κόσμο του ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Το θέλαμε πολύ αυτό το τρόπαιο. Για να είμαστε δίκαιοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό θέλουν να κατακτούν τρόπαια, να φέρνουν επιτυχίες. Σίγουρα είμασταν πιο έτοιμοι από τον αντίπαλο για να το κατακτήσουμε, αυτό αποδείχτηκε μέσα  στο γήπεδο. Από την αρχή της χρονιάς, από τον Οκτώβριο, τα παιδιά δίνουνε όλο τους το είναι, με αυταπάρνηση για να κάνουν περήφανο αυτόν τον κόσμο.  Νομίζω ότι σήμερα το καταφέραμε. Από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν τον χάσαμε μέχρι το τέλος.Περάσαμε από τον χλευασμό στην αναγνώριση όχι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά από τον κόσμο του χάντμπολ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Αυτό το Κύπελλο ήταν η Ιθάκη μας! Επίσης θέλω να ανακοινώσω πως στο τέλος της σεζόν αποχωρώ, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια Κυπελλούχος"

Σε ερώτηση αν έχει κάνει προπόνηση για να σηκώσει, είπε: "Είμαι έτοιμος για να σηκώσω το τρόπαιο, ασχολούμαι το τελευταίο διάστημα με την εκγύμναση των δικεφάλων (γέλια). Θα το αφιερώσω στον περήφανο λαό που ταξίδεψε τόσα χιλιόμετρα για την ΙΔΕΑ του, για την τρέλα του, για την ΠΑΟΚΑΡΑ"

 

 

Διαβάστε ακόμη...