"Χρωστάμε στον κόσμο και στους ευατούς μας"

Ο Στέλιος Υετιών μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας λίγες ώρες πριν τον τελικό, τον κίνητρο των παικτών για την κατάκτηση του Κυπέλλου και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει με την φωνή και μόνο.
"Χρωστάμε στον κόσμο και στους ευατούς μας"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα: «Αυτήν τη στιγμή νομίζω πλησιάζουμε στο πικ μας. Είμαστε καλά, γεμάτοι διάθεση, είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και πιστεύω ότι αυτό θα το δείξουμε στο γήπεδο. Μιλάμε για δύο ομάδες ισοδύναμες. Το 50-50 βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του. Εχουμε να κάνουμε με τις ιδιαίτερες συνθήκες, με συγκέντρωση, με το ποιος θα είναι σε καλύτερη μέρα, είναι στοιχεία που θα κρίνουν τον νικητή».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό των παικτών ο περσινός τελικός: «Μετά από τόσους μήνες, μπορεί να υπάρχει στο μυαλό, αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι που δε γίνεται στην έδρα μιας ομάδας και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και αγωνιστικά και ψυχολογικά από εκείνο το μεσημέρι του Μαΐου. Το μόνο που σκέφτονται οι παίκτες είναι ότι χρωστάνε κάτι στους εαυτούς και στον κόσμο, για να πάρουν έναν τίτλο».

Για το κίνητρο των παικτών και τον κόσμο: «Μιλάμε για μία ομάδα που απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από Θεσσαλονικείς και από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ποιος αθλητής δε θα ήθελε έναν τίτλο με την αγαπημένη του ομάδα και με τον κόσμο δίπλα του; Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας στα μεγάλα ραντεβού και θέλουμε να βοηθήσουν την ομάδα χωρίς προβλήματα. Χρειαζόμαστε το... λαρύγγι τους, τη φωνή του και αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα που δε θα της κάνουν κακό. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...