Το καθήκον του κόντρα στον Ιωνικό!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας εντός έδρας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 25-22, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.
Το καθήκον του κόντρα στον Ιωνικό!

Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, και στηριζόμενος κυρίως στην περιφέρεια του πήρε μία μικρή διαφορά δυο γκολ, 4-2. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση φέρνοντας στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι στα ίσια, 5-5, ενώ στη συνέχεια πέρασαν και μπροστά, 7-8. Το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ήταν «ντέρμπι», με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο σκοράρισμα, μέχρι και το τελικό 13-13.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων, 16-13. Ο Ιωνικός βρήκε και πάλι τα ψυχικά αποθέματα και επέστρεψε στον αγώνα, με τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά να ξεκινούν με τις δύο ομάδες σε κοινή αφετηρία, 18-18. Σ' εκείνο το σημείο οι παίκτες του Γούσιου «έσφιξαν» την άμυνα τους, πετυχαίνοντας κάποια κρίσιμα γκολ. Σε κομβικό σημείο ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά με τρία γκολ, 23-20, παίρνοντας τη νίκη με 25-22.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, κόντρα στην ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...