Οικονόμου: «Κάναμε εξαιρετική αρχή, έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Από paok24.com: Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα του χάντμπολ μίλησε στο PAOK24 ο παίκτης του Δικεφάλου Μάρκος Οικονόμου.
Οικονόμου: «Κάναμε εξαιρετική αρχή, έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Ο έμπειρος αθλητής αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της ομάδας μέχρι τώρα, στην ευρωπαϊκή συμμετοχή που κατέγραψε αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που φέτος δείχνει συγκλονιστική στήριξη στο τμήμα!

Αρχικά για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ανέφερε ότι: «Η ομάδα έχει κάνει μια εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα..προφανώς θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχαμε και τον ένα βαθμό παραπάνω που χάθηκε με τον Ολυμπιακό, όμως έχουμε πολύ πολύ δρόμο ακόμα.. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας»

Για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή κόντρα στην Αλοΐζιανς: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια προσωπικά μου είχαν λείψει. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το ελληνικό πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως δυναμικότητας της ομάδας που παίζουμε. Νιώθω χαρούμενος που ήμουν υγιής και μπόρεσα να συμμετάσχω στο παιχνίδι και τώρα περιμένω τα δύο επόμενα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια στην Τουρκία».

Για τα φιλικά αύριο και το Σάββατο με Φοίβο Συκεών και Εθνική Νέων αντίστοιχα: «Τα δύο φιλικά με Φοίβο και Εθνική νέων θα μας βοηθήσουν να μην χάσουμε την ομοιογένειά μας σαν ομάδα και να κρατήσουμε σε ένα καλό επίπεδο για τον πολύ δύσκολο Νοέμβριο που έρχεται».

Για την παρουσία των φιλάθλων φέτος σε όλα τα ματς: «Ο κόσμος είναι σε κάθε παιχνίδι ο όγδοος μας παίχτης. Μας στηρίζει και πιστεύω πως μέχρι τώρα τον έχουμε ανταμείψει γι αυτό και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Τον θέλουμε δίπλα μας και είμαι σίγουρος πως έτσι θα είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Διαβάστε ακόμη...