Σήκωσέ το, το γ@μημένο δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!

Σήμερα στις 19.00, στη Λευκόβρυση Κοζάνης, ο Μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Handball Ανδρών..
Σήκωσέ το, το γ@μημένο δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!

Με τον Π.Α.Ο.Κ. να κερδίζει τον Φίλιππο Βέροιας σε έναν αγώνα-θρίλερ, όπου με παλικαρίσια εμφάνιση ανέτρεψε διαφορά 5 γκολ (18-13 περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα), κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση όπου εκεί με το γκολ-πέναλτι του Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς σε νεκρό χρόνο πήρε την Μεγάλη Πρόκριση!

Ο Πανελλήνιος με τη σειρά του, αντίπαλος του Π.Α.Ο.Κ. στον σημερινό τελικό, είχε αρκετά πιο εύκολο έργο απέναντι στην έκπληξη του θεσμού Χ.Α.Ν.Θ, κερδίζοντας με 27-23 αλλά και διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα. Σαφώς λοιπόν έρχεται πιο ξεκούραστος στον τελικό.

Αλλά ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα τεράστιο ατού στο πλευρό του και αυτό δεν είναι άλλο από τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπαδούς του που αναμένεται να κατακλύσουν το κλειστό Γυμναστήριο στη Λευκόβρυση Κοζάνης.

Εισιτήρια ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τον αγώνα και εκτός από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Κοζάνη (Μ.Αλεξάνδρου και Ωριγένους (Παλιά ΚΤΕΛ), θα μπορούν να τα προμηθευτούν μετά τις 16.30 ΚΑΙ από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Θυμίζουμε ότι η τιμή είναι στα 10 Ευρώ και περιλαμβάνει...ΚΟΥΠΑ!

Για τον Πανελλήνιο ΓΣ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο εκτενές αφιέρωμα του PAOKMANIA για τους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Handball.

Επίσης μπορείτε να δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και πάρα πολλά videos από τη χθεσινή τεράστια πρόκριση της ομάδας μας επί του Φιλίππου Βέροιας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Π.Α.Ο.Κ αφού και ο Μπαντής πλέον είναι στη διάθεση του Νίκου Γεωργιάδη.

Σήμερα λοιπόν, επέτειος της πρώτης Ευρωπαϊκής Κούπας που σήκωσε ο Π.Α.Ο.Κ του Μπάνε Πρέλεβιτς στη Γενεύη, η ομάδα Χάντμπολ του Δικεφάλου, με τον κόσμο στο πλάι της, καλείται να σηκώσει και αυτή το πρώτο τρόπαιο για τη φετινή χρονιά και 3ο κύπελλο Ελλάδας Χάντμπολ στην Ιστορία του Συλλόγου!

Το PAOKMANIA -φυσικά- θα είναι ΚΑΙ εκεί, με εκτενές φωτορεπορτάζ πριν, στη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα ενώ θα υπάρχει live σχολιασμός αλλά και ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση μέσα από το Web Radio της σελίδας μας.

ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ

ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!!!

Διαβάστε ακόμη...