"Μέχρι τέλους και για τους δύο τίτλους!"

Ο Νίκος Νικολαΐδης μιλάει στο acpaok.gr και κάνει μία αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
"Μέχρι τέλους και για τους δύο τίτλους!"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αθλητής του ΠΑΟΚ:

Για την πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα

"Παρ' όλο που έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς με το διπλό στο Καματερό επί της ΑΕΚ επανήλθαμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με αυτή τη νίκη κρατηθήκαμε στην άμεση διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Είμαστε μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΙΕΚ Ξυνή", λέει ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Για το στόχο του κυπέλλου

"Στο θεσμό του κυπέλλου κάθε ματς είναι ένας τελικός. Αυτό δείχνουν και οι μέχρι τώρα κληρώσεις. Στους "16" είχαμε μία πολύ δύσκολη κλήρωση. Τώρα και πάλι στους "8" θα παίξουμε έναν ακόμη... τελικό πριν το Final Four. Εμείς είμαστε μέσα και στους δύο στόχους και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τους δύο τίτλους".

Για τη μεταγραφή του Γρηγόρη Σανίκη

"Με την προσθήκη του Σανίκη η ομάδα αποκτά τρεις πολύ ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Αυτό την καθιστά σίγουρα την πληρέστερη των τελευταίων ετών. Είναι ένας πολύ έμπειρος αθλητής που σίγουρα θα βοηθήσει και τους συμπαίκτες του αλλά και συνολικά την ομάδα", συμπληρώνει ο 24χρονος αθλητής.

Διαβάστε ακόμη...