Με στόχο το απόλυτο...

Το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν δίνει η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που θα υποδεχθεί στις 18:00 στη Μίκρα τον συγκάτοικο στην 1η θέση της Handball Premier ΑΣΕ Δούκα.
Με στόχο το απόλυτο...

Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη είναι έτοιμη για αυτή την αναμέτρηση και θα κυνηγήσει τη νίκη που θα της δώσει βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια.

Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να διατηρήσει το απόλυτο καθώς στις πρώτες δύο αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμες νίκες.

«Η ομάδα έχει δείξει από τα φιλικά κιόλας πως αγώνα με τον αγώνα γίνεται καλύτερη. Ο ένας μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου και εμείς οι καινούργιοι προσαρμοστήκαμε γρήγορα στον τρόπο παιχνιδιού. Οπότε θεωρώ πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση εν όψει των τριών αυτών μεγάλων αναμετρήσεων. Σίγουρα το να παίρνεις θετικά αποτελέσματα από αυτά τα ματς είναι ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια. Τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα.Κάθε αγώνας θα παίξει τον ρόλο του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Θεωρώ πως τα περισσότερα θα κριθούν στα play off χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτά τα παιχνίδια δεν είναι σημαντικά», σχολίασε ο πίβοτ του ΠΑΟΚ Μάρκος Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη...