"Με τον κόσμο μας για την πρωτιά"

Η γυναικεία ομάδα Handball του ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (16/4-16:00) στο κλειστό της Μίκρας τη Νέα Ιωνία, στο απόλυτο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α1, το οποίο θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.
"Με τον κόσμο μας για την πρωτιά"

Φέτος οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη τέσσερις φορές και ο κατάλογος των αναμετρήσεων τους θα μεγαλώσει αρκετά, αφού θα τεθούν αντιμέτωπες και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με 32-31. Μία νίκη έχει και η Νέα Ιωνία με 29-27 για τη 13η αγωνιστική, ενώ δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι: Εκείνος του πρώτου γύρου στη Μίκρα (29-29) και ο αγώνας του πρώτου γύρου των πλέι οφ στην Αθήνα (27-27).

Στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ συγκατοικούν στην κορυφή έχοντας από 18 βαθμούς και έτσι το ματς της πέμπτης αγωνιστικής αποκτά μεγάλη βαθμολογική αξία.

"Είναι ένας αγώνας με ιδιαίτερη σημασία καθώς θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Έχουμε αναμετρηθεί αρκετές φορές φέτος και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Κάθε μεταξύ μας αγώνας είναι ντέρμπι και κρίνεται στις λεπτομέρειες. Για εμάς το ζητούμενο είναι να βγάλουμε στο γήπεδο το καλό χάντμπολ που μπορούμε να παίξουμε", τόνισε στο acpaok.gr η αρχηγός του ΠΑΟΚ Μυρτώ Νούλα και πρόσθεσε ότι "είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας στο γήπεδο. Είναι ευκαιρία οι φίλοι του ΠΑΟΚ να γεμίσουν το κλειστό της Μίκρας,καθώς εκτός από το δικό μας ντέρμπι νωρίτερα δίνει κρίσιμο αγώνα και η ανδρική ομάδα χάντμπολ. Τους καλούμε όλους στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν".

Διαβάστε ακόμη...