Να τριτώσει τις νίκες του κόντρα στον Άρη

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague Πάμε Στοίχημα της Α1 Ανδρών ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο και ώρα 20:00 στο ΕΓ Μίκρας το συμπολίτη Άρη.
Να τριτώσει τις νίκες του κόντρα στον Άρη

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί τη διατήρηση των κεκτημένων και τον Άρη την παραμονή στην κατηγορία. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 ενώ οι «κίτρινοι» από την ήττα με 3-0 μέσα στη Λαμία. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές φέτος μία για το πρωτάθλημα και μία για το League Cup με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες με 3-0.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τις δύο ομάδες αλλά για διαφορετικούς λόγους με τον Δικέφαλο να χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τον Άρη για να μη μπλέξει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.

Για αυτό ακριβώς το λόγο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τη δέουσα προσοχή και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πέρα από την εύλογη κούραση από τη μετακίνηση και το παιχνίδι στην Ιταλία κόντρα στην Τρεντίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι τοπικό ντέρμπι όπως ξέρουμε όλοι αλλά με μία ιδιαιτερότητα καθώς ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Ο δικός μας στόχος είναι ξεκάθαρος. Πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Άρης είναι μια επικίνδυνη ομάδα , με έμπειρους ως επί το πλείστων παίκτες που γνωρίζουν βόλει και για αυτό χρειάζεται να μπούμε στο παιχνίδι με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα , να παίξουμε καλά για να φύγουμε με τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...