Μονόδρομος η νίκη με Παναχαϊκή!

Στην Πάτρα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της για την 11η αγωνιστική της Volleyleague, αντιμετωπίζει αύριο στις 18:00 την Παναχαϊκή.
Μονόδρομος η νίκη με Παναχαϊκή!

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από μία εβδομάδα πολύ δύσκολων παιχνιδιών με Νόλικο Μαασέικ στο Τσάμπιονς Λιγκ και Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα μετρώντας μια νίκη και μία ήττα αντίστοιχα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη που μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό το Σάββατο που μας πέρασε θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μην έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου.

Για τον αγώνα με την Παναχαϊκή ο τεχνικός του Δικεφάλου Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μια παραδοσιακά επικίνδυνη έδρα που θέλει μεγάλη προσοχή. Δεν ξέρουμε εάν θα παίξει ο Λιβαθηνός και αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα γιατί η Παναχαϊκή παίζει διαφορετικά με τον Έλληνα πασαδόρο στη σύνθεση της και αλλιώς χωρίς αυτόν. Παρόλα αυτά εμείς κοιτάμε να παίξουμε καλά. Θεωρητικά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά αυτό πρέπει κάθε φορά να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Βούλγαρος κεντρικός του ΠΑΟΚ Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ τόνισε: «Να ξεχάσουμε την ήττα από τον Ολυμπιακό, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή».

ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γυμναστήριο Βόχας 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Γ.Σ.Λαμίας
Γυμναστήριο Αγυάς 18.00: Παναχαϊκή Πετ.2013 – ΠΑΟΚ
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 18.00: Ολυμπιακός – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ.Άρης
Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετ.2015 – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Γυμναστήριο Ορεστιάδας 18.00: Α.Ο.Ορεστιάδας – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε ακόμη...