"Μετράει κυρίως το αποτέλεσμα"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Νίκι Ζελιάσκοφ, στις δηλώσεις του μετά το διπλό στην Κυψέλη, τόνισε πως αυτή την εποχή μετράει το αποτέλεσμα...
"Μετράει κυρίως το αποτέλεσμα"

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι σχολίασε: "Πάντοτε το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο. Αυτήν την περίοδο αυτό που μετράει κυρίως είναι το αποτέλεσμα. Σήμερα ήμασταν καλοί κατά δοιαστήματα και καλύπταμε καταστάσεις. Κάποιες φορές χρειάζονταν το κάτι παραπάνω, αλλά δεν το είχαμε. Στο 4ο σετ ο αντίπαλος πήρε μια διαφορά αλλά την καλύψαμε με τρόπο πολύ σωστό. Στο τέλος του σετ είχαμε απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και έτσι πήραμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό. Έχει καλή ομάδα. Πιστεύω πως κι εμείς θα πάμε καλύτερα όσο βελτιώνεται η αγωνιστική κατάσταση κάποιων παικτών μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή νίκη, αλλά και για την νοοτροπία νικητή  που έδειξαν".

Σε ερώτηση για την εικόνα του ΠΑΟΚ απάντησε: "Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και αυτό που μπορώ να σας πω επειδή είναι αρχή ακόμα είναι ότι πολλά περιθώρια βελτίωσης. Χρειάζεται χρόνος γιατί η ομάδα δεν έχει πολύ καιρό μαζί . Ο Πέτρογλου θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια".

Διαβάστε ακόμη...