«Πρέπει να σταματήσουν να γίνονται αυτά»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης αναφέρθηκε αρχικά στα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:
«Πρέπει να σταματήσουν να γίνονται αυτά»

«Αυτά που έγιναν θύμισαν ζούγκλα και πρέπει να σταματήσουν. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνουν». Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: « Μετά και την απώλεια του πρώτου σετ ανεβάσαμε ρυθμούς και ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Μετά και την ισοφάριση τα πράγματα έγιναν εύκολα στα δύο τελευταία σετ».

Κουρνέτας: «Δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε: "Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς , γιατί δώσαμε χαρά αρχικά στους εαυτούς μας, στη διοίκηση και τους φιλάθλους μας. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία τέτοιων ντέρμπι». Όσο για το επόμενο ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό είχε να πει: «Δύσκολη αποστολή αλλά ο στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πάντα τα παιχνίδια μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού έχουν ιδιαίτερα σημασία. Θα προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς."

Για τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου δήλωσε:

"Όλοι οι παράγοντες προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο στα γήπεδα. Η ατμόσφαιρα αρχικά ήταν πολύ καλή. Μετά ακολούθησε η επίθεση σε αθλητή της ομάδας και ξεκίνησαν όλα. Μετά και από αυτά που έγιναν η αστυνομία σε συνεννόηση με τους διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη που μας προστάτεψε. Θα πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί οι παράγοντες της Λίγκας και να δούμε πως θα λύσουμε αυτά τα θέματα. Δεν μπορεί δύο ή τρεις οπαδοί να τινάζουν τα παιχνίδια στον αέρα".

Διαβάστε ακόμη...