"Διαστρέβλωση της αλήθειας"

Mε ανακοίνωσή του ο ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξανδρούπολης καυτηριάζει τη συμπεριφορά του προέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να μην επιτρέψει την παρουσία του κόσμου του Δικεφάλου στον αγώνα volley με την ομάδα του...
"Διαστρέβλωση της αλήθειας"

Διαβάστε αναλυτικά:

"Λυπούμαστε πραγματικά για τα αισχρά ψεύδη του προέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κ. Τζίμα εις βάρος των συμπολιτών του οπαδών του ΠΑΟΚ. Καταρχάς ο Αστυνομικός Διευθυντής ήταν ενήμερος για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ και ουδέποτε υπήρξε θέμα ασφάλειας όπως διατείνεται ο κ. Τζίμας. Και φυσικά το γήπεδο του Εθνικού δεν ήταν δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Κύριε πρόεδρε στην ίδια πόλη ζούμε! Και απορούμε και θα θέλαμε να μας απαντήσετε πως γίνεται να μη τίθεται θέμα ασφάλειας οπαδών με άλλες ομάδες που φιλοξενούνται στο γήπεδο σας! Και για να σταματήσει επιτέλους η γραφικότητα, τι έχετε να πείτε κ.πρόεδρε για το γεγονός ότι ανοίξατε διάπλατα τις πόρτες του γηπέδου σας στους οπαδούς του Ολυμπιακού στις 27-11-2012; Εκεί δεν υπήρχε θέμα ασφάλειας; Ή μήπως το γήπεδο σας έτυχε εκείνη τη μέρα να μην είναι ασφυκτικά γεμάτο; Και ύστερα ισχυρίζεστε ότι δεν έχετε κάτι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ντροπή σας!

Και έκπληκτοι διαβάζουμε στην ανακοίνωσή σας ότι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα σας ενημέρωσαν ότι έξω από το γήπεδο υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ! Κύριε Τζίμα με ελικόπτερο εισήλθατε στο γήπεδο και δεν είδατε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στον προαύλιο χώρο του γηπέδου; Τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ήταν οι οπαδοί εκεί, σας είδαν την ώρα που μπήκατε στο γήπεδο και τους είδατε και εσείς! Ξαναλέμε στην ίδια πόλη ζούμε κύριε Τζίμα και τα ψεύδη σας και η συμπεριφορά σας δεν τιμούν ούτε εσάς ούτε το ιστορικό σωματείο της Αλεξανδρούπολης.

Και η ανεκδιήγητη συμπεριφορά σας συνέχισε και μετά την έναρξη του αγώνα. Ζητήσατε από τις αστυνομικές δυνάμεις, και είναι απορίας άξιο πως εισακουσθήκατε, να μην επιτραπεί η είσοδος ούτε σε αντιπροσωπεία δύο ατόμων των οπαδών μας, για να συνομιλήσει με μέλος της αποστολής της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αν αυτό δεν είναι προϊόν εμπάθειας απέναντι στου οπαδούς μας και μόνο εξηγήστε μας εσείς σε τι αποσκοπούσε!

Είναι πραγματικά εξοργιστική η διαστρέβλωση των γεγονότων από μέρους σας! Να συνεχίσετε λοιπόν να φιλοξενείτε οπαδούς ΟΛΩΝ των υπολοίπων ομάδων του πρωταθλήματος πλην του ΠΑΟΚ στο "ασφυκτικά γεμάτο" γήπεδο σας

Υ.Γ. Τα τατουαζ κ. Τζίμα δεν είναι διακριτικά ομάδας που μπορούν να αφαιρεθούν επειδή έτσι απαιτήσατε!"

Διαβάστε ακόμη...