«Αντιδράσαμε σωστά»

Ο άσος του ΠΑΟΚ Τόλης Αρμενάκης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, που κρίθηκε στο 5ο σετ αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος...
«Αντιδράσαμε σωστά»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στο "Libero 107.4":

«Επειδή ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ, πρωταρχικός μας στόχος ήταν η νίκη, ανεξάρτητα τα σετ που θα χάναμε. Ευτυχώς, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αντιδράσαμε σωστά την κατάλληλη στιγμή και κερδίσαμε με 2-3 σετ», σχολίασε αρχικά ο Τόλης Αρμενάκης.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι : «Χάσαμε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες, ενώ στο2ο ο Άρης ήταν καλύτερος και το πήρε εύκολα. Αν δεν αντιδρούσαμε γρήγορα, υπήρχε ο κίνδυνος να χάσουμε 3-0 το ματς. Πάντως πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη βαθμολογικά και βρισκόμαστε ένα βαθμό πίσω από την 4η Σύρο. Πήραμε ψυχολογικό αβαντάζ».

Για το αν επηρέασε την ομάδα η αλλαγή προπονητή, επισήμανε: «Από ό,τι φαίνεται, βάσει αποτελεσμάτων, η αλλαγή τού προπονητή δεν επηρέασε αρνητικά την ομάδα. Ομως για να μην πούμε πράγματα που θα τα μετανιώσουμε στη συνέχεια, καλό είναι να περιμένουμε...».

Για τα αρνητικά στοιχεία της φετινής ομάδας, είπε: «Δυστυχώς οι στόχοι της ομάδας δεν οριοθετήθηκαν από την αρχή. Απλά ακουγόταν ότι πρέπει να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή (10 νίκες και 10 ήττες), όμως εμείς οι παίκτες γνωρίζαμε ότι είχαμε δυνατότητες για καλύτερα πράγματα.

Πάντως αν δεν είχαμε τραυματισμούς θα ήμασταν ακόμη και 2οι στο πρωτάθλημα. Ομως τηρουμένων των αναλογιών η ομάδα έχει αρκετά καλή πορεία. Μέσα στις επόμενες 45 μέρες κρίνονται τα πάντα για μας, σε όλες τις διοργανώσεις. Αν είμαστε υγιείς, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο»

Διαβάστε ακόμη...