"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Μέλκας μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό τόνισε πως η ομάδα στην πίεση λειτουργεί καλύτερα
"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Παμβοχαϊκός. Το είχαμε πει από την αρχή ότι η ομάδα στην πίεση λειτουργεί καλύτερα και βγήκα αληθινός. Για εμάς ήταν σαν να ερχόμασταν από τρεις ήττες, αυτή την αίσθηση είχαμε (παρά και τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή), και θέλαμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Καταφέραμε με καλή εμφάνιση και κυρίως συγκέντρωση να λυγίσουμε μια ομάδα που προέρχονταν από καλές εμφανίσεις , με ποιοτικούς παίκτες ακόμα και στο πάγκο, και με εξαιρετική άμυνα. Για εμάς ο αγώνας αυτός ήταν μια πρόκληση. Ήταν μια νίκη που μας σπρώχνει προς τα πάνω βαθμολογικά αλλά και μία νίκη που θα πρέπει να την διαχειριστούμε κατάλληλα ώστε να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Όσο για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, σημείωσε: «Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει και μέσα στην έδρα της εμφανίζεται πιο δυνατή. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα μικρότερο γήπεδο και αυτό μας δυσκολεύει , αλλά έχουμε στη διάθεση μας πέντε ημέρες καιρό για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Διαβάστε ακόμη...